1
Vote

error on application.run

description

Throws an exception on application.run(new frmMain); complains that OmrMarkEngine.core assembly could not be found!

Could not load file or assembly 'OmrMarkEngine.Core, Version=0.8.12.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=null' or one of its dependencies. The system cannot find the file specified.

at ScannerTemplate.frmMain..ctor()
at ScannerTemplate.Program.Main() in F:\lab\ScannerTemplate\Program.cs:line 39
at System.AppDomain._nExecuteAssembly(RuntimeAssembly assembly, String[] args)
at System.AppDomain.ExecuteAssembly(String assemblyFile, Evidence assemblySecurity, String[] args)
at Microsoft.VisualStudio.HostingProcess.HostProc.RunUsersAssembly()
at System.Threading.ThreadHelper.ThreadStart_Context(Object state)
at System.Threading.ExecutionContext.RunInternal(ExecutionContext executionContext, ContextCallback callback, Object state, Boolean preserveSyncCtx)
at System.Threading.ExecutionContext.Run(ExecutionContext executionContext, ContextCallback callback, Object state, Boolean preserveSyncCtx)
at System.Threading.ExecutionContext.Run(ExecutionContext executionContext, ContextCallback callback, Object state)
at System.Threading.ThreadHelper.ThreadStart()

Assembly manager loaded from: C:\Windows\Microsoft.NET\Framework\v4.0.30319\clr.dll
Running under executable F:\lab\ScannerTemplate\bin\Debug\TemplateDesigner.vshost.exe
--- A detailed error log follows.

=== Pre-bind state information ===
LOG: DisplayName = OmrMarkEngine.Core, Version=0.8.12.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=null
(Fully-specified)
LOG: Appbase = file:///F:/lab/ScannerTemplate/bin/Debug/
LOG: Initial PrivatePath = NULL

Calling assembly : TemplateDesigner, Version=0.8.7.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=null.

LOG: This bind starts in default load context.
LOG: Using application configuration file: F:\lab\ScannerTemplate\bin\Debug\TemplateDesigner.vshost.exe.Config
LOG: Using host configuration file:
LOG: Using machine configuration file from C:\Windows\Microsoft.NET\Framework\v4.0.30319\config\machine.config.
LOG: Policy not being applied to reference at this time (private, custom, partial, or location-based assembly bind).
LOG: Attempting download of new URL file:///F:/lab/ScannerTemplate/bin/Debug/OmrMarkEngine.Core.DLL.
LOG: Attempting download of new URL file:///F:/lab/ScannerTemplate/bin/Debug/OmrMarkEngine.Core/OmrMarkEngine.Core.DLL.
LOG: Attempting download of new URL file:///F:/lab/ScannerTemplate/bin/Debug/OmrMarkEngine.Core.EXE.
LOG: Attempting download of new URL file:///F:/lab/ScannerTemplate/bin/Debug/OmrMarkEngine.Core/OmrMarkEngine.Core.EXE.

comments

jf03cg wrote Dec 29, 2016 at 6:02 PM

Is this still an issue? Which operating system are you running on? I have tried fresh install on W10 and W8 both with .NET 4.5.

oTamimi wrote Jan 3 at 8:28 AM

it is still an issue, I am running windows 10 and VS15
I installed VS17-RC and it worked like a charm, but in VS15 it is still an Issue. i am working on this with VS17-RC now.